CONTÁCTANOS    ASÓCIATE       

El President d’ACORDJOC, Sr. Joan Devesa, demana a l’Ajuntament de Barcelona que reuneixi al Sector del Joc Privat, per conèixer les problemàtiques reals, abans d’emprendre mesures que causen danys innecessaris al sector

el . Publicado en Catalunya

El President d’ACORDJOC, Sr. Joan Devesa, va participar el dimarts passat, 12 de novembre, al programa “La Brúixola”, d’Onda Cero, on va respondre a la Regidora de Salut, Envelliment i Cures, Sra. Gemma Tarafa, que prèviament, al mateix programa, va explicar el Pla Especial de mesures per lluitar contra l’addicció al Joc que està impulsant l’Ajuntament de Barcelona.

04f5452a c91c 4533 b949 6de87c860d01En resposta a la intervenció de la Regidora, el Sr. Devesa, va explicar, que la problemàtica que hi ha en altres ciutats de l’Estat Espanyol amb les obertures de noves sales de joc i locals d’apostes, no té res a veure amb el que passa a Barcelona, ja que aquí, aquesta qüestió ja està regulada i contingentada per les polítiques de Joc de la Generalitat.

Devesa va senyalar que “mentre el problema de la ludopatía es concentra en el joc-online, sobretot entre els joves ,” segons diuen les dades publicades de diferents estudis realitzats i segons va afirmar el Sr. Francesc Perendreu, President del Centre d’Adiccions ACENCAS al mateix programa, “l’Ajuntament vol regular el sector del Joc Presencial, de fet, vol tornar a regular una qüestió que ja està regulada, com l’accés dels menors als locals de Joc, les distàncies entre els locals, etc, . El que demano és que quan es vulgui parlar d’aquestes qüestions, s’assegui al Sector, se’l consulti i es comprovi on és el problema . A tots ens interessa que el Joc produeixi els menys danys possibles, volem que la gent que jugui sigui per passar-ho bé”.

ACORDJOC recolza l’actual reglamentació i les polítiques de Joc de la Generalitat de Catalunya i defensa els interessos de les empreses operadores de màquines recreatives i sales de joc dins el marc regulatori actual. El que es proposa des d’ACORDJOC és que es reuneixi a tots els sectors implicats per analitzar i trobar on és el problema real i a partir d’aquí treballar junts per cercar i posar en pràctica les possibles solucions.

El president d’ACORDJOC també va explicar que el Joc no és un problema en sí mateix, el problema es produeix quan el Joc esdevé patològic “desde petits és normal jugar, però cal educar entre tots, cal que l’Administració i nosaltres com a sector privat hi fem alguna cosa, per evitar les addiccions”. Però, segons el mateix Joan Devesa, “el missatge que més s’escolta és “juga , ens inciten contínuament a jugar i aquest missatge no el repeteixen les empreses privades de joc presencial, ho fan les empreses públiques, que tenen una reglamentació publicitària feta a mida, i que en parla molt bé.”

Per escoltar la tertúlia sobre el Joc a Barcelona, cliqueu l’enllaç i anéu als darrers 30 minuts del programa: AQUÍ

Font: NP ACORDJOC

Eventos

Agosto 2020
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Newsletter

 

Haz tu consulta

consulta
Rellena el siguiente formulario
y haz tu consulta
 

Sinergia CCS

consulta
ser asociado de Acordjoc
 
Diputació 279, 6o 4a
08007 Barcelona
T +34 934 874 785
F +34 934 880 913

INTERMAQ Modulo cas